Din varukorg är tom
Artikeln är tillagd i kundvagnen
Ditt meddelande skickades!

Metallprint SPI

Metallprint SPI
Metallprint SPI Metallprint SPI

De manuella skyltpräglingsmaskinerna Metallprint SP I och Metallprint SP I har många användningsmöjligheter på verkstäder och olika industrier. Med hjälp av det lätt ställbara präglingshjulet kan olika ofta varierande siffer- och bokstavskombinationer präglas på skyltar med en eller flera rader. Maskinerna är idealiska för prägling av korta serier med ständigt växlande text.

Art.nr: 006-00002

Pris:

15 740,00 Kr

  • Beskrivning
  • Teknisk data
  • Kontakta oss om produkten

Den manuella skyltpräglingsmaskinen Metallprint SP I har många användningsmöjligheter på verkstäder och olika industrier. Med hjälp av det lätt ställbara präglingshjulet kan olika ofta varierande siffer- och bokstavskombinationer präglas på skyltar med en eller flera rader. Maskinen är idealiska för prägling av korta serier med ständigt växlande text.

Maskinen har en automatisk bordsmatning, som gör att bordet stegar fram efter varje prägling så att avståndet mellan tecknen blir lika stort. Bordet är försett med en klämlist som håller fast skyltarna under präglingen. Bordet är också försett med en anläggningsmarkering för att prägla de olika raderna på skyltarna. Bordsmatningen är ställbar i 5 olika lägen för de olika typhöjderna (bokstavsbredderna). Vid behov finns även andra anläggningsbord med halvautomatiska inställningar i x- och y-led samt bord i specialutföranden och specialstorlekar.

Tryckbegränsning
Alla maskiner är försedda med tryckbegränsning vilket ger ett exakt och konstant präglingsdjup och även kompenserar för eventuella variationer i materialtjockleken.

Präglingshjul
De utbytbara präglingshjulen är graverade och härdade och av mycket hög kvalitet. Varje typhjul innehåller de versalerna A - Z, sifforna 0 - 9 samt tecknen +, -


Präglingshjulen finns som standard i följande teckenstorlekar: 2 - 2,5 - 3 - 3,5 - 4 - 4,5 - och 5 mm.
Följande specialstorlekar kan också levereras: 1 - 1,5 - 5,5 och 6 mm.

Maskiner i specialutförande
Nyckelprägling
Med ett speciellt arbetsbord förvandlas skyltpräglingsmaskinerna till idealiska präglingsmaskiner för nycklar. De olika nyckelfästena och den inställbara matningen garanterar perfekta präglingar på varje nyckel.

Metallprint kan även förses med en speciell bordstillsats för prägling av såväl lås som låscylindrar.

Präglingsmaskinerna kan även förses med en automatisk folietransport för prägling i olika färger på icke metalliska material.

 

 

Tekniska data  SPI
Höjd  303 mm
Installationsyta 320 x 90 mm
Djup 100 mm
Mått på metallskyltar/plattor 140 x 90 mm max
Tjocklek på metallskyltar/plattor 3 mm max
Nettovikt 6,6 kilo

Beställ produktinformation

Fyll i formuläret nedan om du veta mer om denna produkt.
Vi kontaktar dig inom kort!


© 2018 Alaté AB