Din varukorg är tom
Artikeln är tillagd i kundvagnen
Ditt meddelande skickades!

Ritningsvagn, 3 sektioner / 2 lådor

Ritningsvagn, 3 sektioner / 2 lådor
Ritningsvagn, 3 sektioner / 2 lådor Ritningsvagn, 3 sektioner / 2 lådor Ritningsvagn, 3 sektioner / 2 lådor Ritningsvagn, 3 sektioner / 2 lådor Ritningsvagn, 3 sektioner / 2 lådor

Ritvagn designad av Joe Colombo är en klassisk möbel för förvaring av ritningar. Ritningsvagnen ”Boby 3/2” i 3 nivåer och med 2 lådor i A4-storlek för säker förvaring av ritningar. Passar även som sängbord, förvaringsbord och avlastningsbord. Snygg, praktisk möbel som stått sig genom passerande modenycker, mottagit designutmärkelser och är del av de permanenta samlingarna av både New Yorks ”Museum of Modern Art” och Milanos "Triennale".

Organisera ditt skrivbord med denna legendariska och eleganta ritvagn på hjul - en av de mest funktionella ritningsvagnar att ha runt ditt kontor eller i hemmet. Hyllorna och lådorna ger enkel och nästan dammfri förvaring av dokument, nycklar, kontorsmaterial, etc. Den vertikala plast-toppen kan tas bort så att även ritningsrör och andra större objekt enkelt kan lagras, vilket gör det till ett perfekt verktyg för arkitekter, designers och konstnärer. Ritvagnen är utrustad med hjul vilket gör att den enkelt kan rullas från en plats till nästa. Materialet är kraftigt och tåligt och är tillverkat av högsta kvalitetsplast.

Ritvagnen finns i färgerna vitt och svart som standard. Den kan även fås i röd färg till ett något högre pris.

Art.nr: 004-00128

Pris:

3 000,00 Kr

  • Teknisk data
  • Kontakta oss om produkten

Nettovikt: 10,45Kg

Beställ produktinformation

Fyll i formuläret nedan om du veta mer om denna produkt.
Vi kontaktar dig inom kort!


© 2018 Alaté AB