Din varukorg är tom
Artikeln är tillagd i kundvagnen
Ditt meddelande skickades!

Ståltyper, handstansar i lågstress (punktad) gravyr

Ståltyper, handstansar i lågstress (punktad) gravyr

Ståltyper med alfabetet och bokstäverna A-Z eller A-Ö i bästa stålkvalitet med ministress-gravyr (Lowstress).  siffersatser. Stålstansarna graveras av bästa verktygsstål i specialkvalitet för stämpling av stål, järn, mässing, trä, läder, hårdgummi etc. Stålstämplarna är försedda med rundad gravyr eller gravyr i punktform (enligt ASME-föreskrift) för att undvika sprickbildning i materialet eller materialutmattning något som är mycket viktigt inom kärnkraftsindustrin, oljeindustrin och gasindustrin etc.

  • Stålstämplarna graveras i gravyrstilen DIN 1451 
  • Stålstyperna finns i storlekar från 0,5 mm - 30 mm
  • Standard- eller specialgraverade stålstansar för manuell eller maskinell märkning

 

 

Art.nr: 003-0008

Kontakta oss för offert

  • Beskrivning
  • Kontakta oss om produkten

Här presenteras även stålstämplar med plan gravyr och i specialstilar. 

Siffer- och bokstavsstansar i satser med rundad gravyr (ASME-föreskrift) för att undvika sprickbildning i materialet eller materialutmattning. Tillverkade av bästa tänkbara verktygsstål enligt DIN 7353. Speciellt lämpat för stämpling av plåt inom oljeindustrin, flygplansindustrin och kärnkraftsindustrin.     

Siffer- och bokstavsstansar i satser med avbruten gravyr (ASME-föreskrift) för att undvika sprickbildning i materialet eller materialutmattning. Tillverkade av bästa tänkbara verktygsstål enligt DIN 353.                                                                                            

Siffer- och bokstavsstansar i satser med punktskrift (Ministress/Lowstress) för att undvika sprickbildning i materialet eller materialutmattning. Tillverkade av bästa tänkbara verktygsstål enligt DIN 7353.                                                                                                                        

Siffer- och bokstavsstansar i satser med skarp högergravyr för smidesformar och gjutformar, enligt DIN 7353.                     

Siffer- och bokstavsstansar i satser i Heavy-Duty-utförande av höggradigt verktygsstål med skarp högergravyr för smidesformar och gjutformar, enligt DIN 7353.                      

Sifferstansar, enstaka eller i satser i Heavy-Duty-utförande av höggradigt verktygsstål med skarp gravyr enligt DIN 7353. Tillverkas helt enligt Era specifikationer.                                                                      

För att ni ska kunna skilja mellan olika sätt att gravera tecken visar vi nedanstående skisser på de vanligaste sätten att gravera stålstämplar beroende på användningsområde. Här visas inte Ministress/Lowstress.

olika gravyrer

 

Beställ produktinformation

Fyll i formuläret nedan om du veta mer om denna produkt.
Vi kontaktar dig inom kort!


© 2018 Alaté AB