Din varukorg är tom
Artikeln är tillagd i kundvagnen
Ditt meddelande skickades!

Insatser till brännstämplar

Insatser till brännstämplar

Brännstämpeln kan förses med en insats eller utbytbara typer. Vi tillverkar insatser till brännstämplar som passar till era befintliga brännstämplar oavsett utseende och modell. Brännstämpeln kan du få med de bokstäver, siffor, symboler du vill. Du kan gravera och brännstämpla din egen logotype på exempelvis trä, gummi, plast, stål, läder och bröd. Sänd oss en ritning och ange ovanstående uppgifter vid beställning eller förfrågan.

 

 

Art.nr: 003-0003

Kontakta oss för offert

  • Beskrivning
  • Kontakta oss om produkten

Med en brännstämpel stämplar du snabbt och effektivt föremål i trä, plast, läder och gummi. Brännstämpeln passar utmärkt där en permanent märkning efterfrågas, t.ex. att stämpla in företagsnamn på verktyg, möbler och lådor. Brännstämpeln består av två delar, en värmekolv och en graverad insats. Stämpeln går dessutom att få i flera storlekar. Insatsen graverar vi efter era önskemål så skicka oss din logotype och/eller företagsnamn.

 

Brännstämpel med bokstäver, logotype eller utbytbara typer

Vi kundanpassar våra brännstämplar så du kan få en offert på en brännstämpel med din logotype, ditt företagsnamn eller med utbytbara bokstäver och siffror. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

 

 

Beställ produktinformation

Fyll i formuläret nedan om du veta mer om denna produkt.
Vi kontaktar dig inom kort!


© 2018 Alaté AB