Din varukorg är tom
Artikeln är tillagd i kundvagnen
Ditt meddelande skickades!

Sadelstol Polo M

Sadelstol Polo M

Polo M, är vår mediummodell i Polo serien. Stolens sits är stoppad med formgjuten kallskum, mjuk och skön. Stolen har en bra sittkomfort med högsta kvalitet. Stolen passar de flestas behov av sittande, lite bredare modell än Polo small. Polo har en fast tvåspaksmekanik som kan vinklas och låsas i olika positioner allt för att få en så aktiv och varierad sittställning som möjligt. Att sitta i ridande position med öppen vinkel i höften avlastar ryggen, förbättrar din hållning och stärker kroppens muskler samt minskar risken för olika typer av belastningsskador. Stolen är lämplig till användning i de flesta miljöer bla dental, medicin, industri och kontor.

Art.nr: 012-000178

Pris:

5 400,00 Kr

  • Beskrivning
  • Kontakta oss om produkten

Polo M Active, samma sits som ovan men stolen har en aktiv gungmekanik som gör sitsen konstant rörlig i alla led vilket förbättrar din hållning och stärker muskulaturen i ryggen. Sitsen följer kroppens alla rörelser och aktiverar kroppens muskler medans du jobbar. På så sätt uppnår du ett aktivt och dynamiskt sittande. Med Polo aktiv erbjuder vi dig ett ergonomiskt och välmående sittande när du arbetar.

Gaspelare anpassas efter användarens längd och behov, finns i tre olika höjder. Låg, mellan och hög. Underredet är som standard i putsad aluminium med svarta hjul. Som tillval finns även svart lackat kryss och gaspelare. Tillbehör ryggstöd (ej aktiv modellen), armstöd Curve, fotring och fotreglage. Polo erbjuds i konstläder, tyg och skinn.

Beställ produktinformation

Fyll i formuläret nedan om du veta mer om denna produkt.
Vi kontaktar dig inom kort!


© 2019 Alaté AB