Din varukorg är tom
Artikeln är tillagd i kundvagnen
Ditt meddelande skickades!

Office Ballz

Office Ballz

Office ballz är en ergonomisk sittmöbel med inbyggd pilatesboll som gör att du måste balansera för att sitta upprätt och på så sätt tränar och stärker du delar av rygg, bål och ben samt får en bättre hållning. Bollen går att få i två storlekar med textil och dragkedja i stor variation. Bollens pilatesboll regleras med medföljande pump, har en förstärkt botten och en metallplatta för stabilitet. Sömmar blir likt blixtlåsets kantband.

Art.nr: 012-000245

Pris:

2 790,00 Kr

  • Beskrivning
  • Kontakta oss om produkten

Office Ballz är en nytänkande ergonomsk sittmöbel med inbyggt pilatesboll som stärker ryggen, bålen och benen samt ger dig en bättre hållning medan du sitter upprätt.

 

Office ballz är den perfekta sittmöbeln för den som föredrar mer aktivitet i sittande position. 

Den är en bra idé i konferensrum, som sittmöbel vid skrivbordet eller vid fikabordet. Det är en snygg möbel som kommer i två storlekar med en hel del tyg- och färgalternativ.


Du som använder Office ballz under arbetsdagen kan glädjas till att du stärker din kropp och du kommer få en bättre hållning. Din kropp kommer att tacka dig!

Bollens pilatesboll regleras med medföljande pump, har en förstärkt botten och en metallplatta för stabilitet. Sömmar blir likt blixtlåsets kantband.

 

Office ballz

 

Office ballz

Beställ produktinformation

Fyll i formuläret nedan om du veta mer om denna produkt.
Vi kontaktar dig inom kort!


© 2019 Alaté AB