Din varukorg är tom
Artikeln är tillagd i kundvagnen
Ditt meddelande skickades!

Stol Globen med pilatesboll - ergonomisk 55 cm

Stol Globen med pilatesboll - ergonomisk 55 cm
Stol Globen med pilatesboll - ergonomisk 55 cm Stol Globen med pilatesboll - ergonomisk 55 cm Stol Globen med pilatesboll - ergonomisk 55 cm Stol Globen med pilatesboll - ergonomisk 55 cm

Globen Pilates är en stol med många användningsområden, allt från det moderna kontoret till blickfångare i t.ex. väntrum eller runt konferensbordet. En pilatesboll är integrerad i stolen och man pumpar den till önskat tryck så att den passar kroppsvikten. Stolen med pilatesboll är klädd i ett tredimensionellt tyg med mycket djup struktur som är visuellt spännande och som ger stolen en speciell prägel, till detta kommer en fräsch och sportig design.

  • Stolen finns i två storlekar, 64 eller 55 cm. 
  • Miljövänlig – Öko Tex 100 certifierat. 100% Polyester.
  • Solida fötter i kromad lättmetall.
  • Globen Pilates stärker och håller muskelgrupperna i ryggen och ländryggen aktiva medan du sitter.

 

 

Art.nr: 004-00210

Pris:

2 000,00 Kr

  • Beskrivning
  • Kontakta oss om produkten

Stolen har samma effekt som den kända pilatesbollen, den kräver att kroppen ”koncentrerar sig om att sitta” och därmed tränar du upp muskulaturen kring bålen medan du sitter och arbetar. Ergonomisk bollstol med pilatesboll inuti, hjälper dig till bättre hållning och balans. Obegränsade användningsområden, allt från det moderna kontoret till blickfångare i t ex väntrum.

Beställ produktinformation

Fyll i formuläret nedan om du veta mer om denna produkt.
Vi kontaktar dig inom kort!


© 2018 Alaté AB