Din varukorg är tom

Konferensmöbler - skapa ditt eget koncept

Vi vill skapa möjlighet för våra kunder att få sitt eget koncept tillverkat efter önskemål. Vi följer marknadens svängningar och samarbetar med fristående duktiga formgivare. Vi hjälper till med professionell rådgivning och specifika konstruktionslösningar i alla olika projekt. Vi ställer höga krav på form, funktion, kvalitet och pris redan i framtagningsprocessen. Vi har allt från standardlösningar till kundspecifika och arkitetkritade arbetsplatser. Vi tar hänsyn till vad du behöver och anpassar tillverkningsprocess, materialval samt konstruktion efter kundens behov.

Våra konferenslösningar finns i många olika storlekar, former och material för att möjliggöra bekväma och funktionella samt snygga mötesrum. Du anpassar konferensmöbler för allt från spontana möten, kreativa möten till strategiska och formella möten. Våra produkter passar för videokonferens och andra tekniska lösningar.

 

Vi tipsar!

Det är viktigt för medarbetarna att ha mötesrum och tysta rum dit medarbetare kan gå för långa samtal eller arbetsuppgifter som kräver extra koncentration. Det är extra viktigt om verksamheten har öppet kontorslandskap.

 

 

© 2018 Alaté AB