Tel. 0705650075| E-post. info@alate.se

Artikeln är tillagd i kundvagnen
Ditt meddelande skickades!

Displayskåp SG990

Displayskåp SG990
Displayskåp SG990

Brandavskiljande skåp modell SGS 990 används i första hand till exponering och hantering av halvpallar. Skåpet är som standard utrustad med 4 st flyttbara hyllor men kan också utrustas med en pallsockel för halvpalls hantering. Vi har även möjlighet att utrusta skåpet med en utdragbar pallvagn som skyddar skåpet vid i- och urlastning

  • Tillval:LED belysning som monteras invändigt längs hela höger- respektive vänster sida. Andra praktiska tillbehör är perforerad hylla med uppsamlingstråg, hyllavdelare, trådhylla för sprayburkar/aerosoler.
  • Skåpen är testade och godkända i Klass 1 enligt SP 2369 och P-märkta av SP.
  • Varje hylla rymmer 24 st 1-litersflaskor. Totalt 96 st stående 1-literflaskor plus ett överutrymme.
  • Finns i vitt, grått, grönt, rött och orange. Ange i meddelandefältet om du vill ha annan färg än vit vid beställning.

Art.nr: 012-000188

Pris:

24 900,00 Kr

  • Beskrivning
  • Teknisk data
  • Kontakta oss om produkten

Bra exponering

Produkterna exponeras tydligt genom den glasförsedda dörren. För optimal exponering finns som tillval en LED belysning som monteras invändigt längs hela höger- respektive vänster sida. Ger ett välexponerande ljus, har låg energiförbrukning och lång livslängd.

Kundvänligt

Skåpet är utrustat med ett rejält och greppvänligt handtag. Dörrstängaren har glidskena för att ge en jämn och lätt gång. Denna lösning gör också att även den översta hyllan kan användas. Dörren har rundade hörn och klämsäker bakkant.

Rent och lättskött

Som tillval finns en hylla som består av ett individuellt uppsamlingstråg med perforerad överdel. Detta gör att eventuellt spill rinner rakt ned i tråget och inte kladdar ned de övriga flaskorna på hyllan. Produkterna kan grupperas överskådligt med hjälp av flyttbara avdelare.

Hög kvalitet – lång livslängd

Skåpet består av en stomme med fast gjuten isolering, vilket ger ett stabilt skåp som inte behöver förankras i vägg. Skåpets mått är anpassade för butiksstandarder. Konstruktionen gör att den tål många års daglig användning utan att funktionen försämras. Kräver minimalt underhåll. Pulverlackerade invändigt och utvändigt för högsta finish och tålighet. Skåpen är testade och godkända i Klass 1 enligt SP 2369 och P-märkta av SP.

Utvändigt mått: 2010*1010*720 mm

Invändigt mått: 1785*900*600 mm

Klassificering: SP 2369 Klass 1

Vikt: 400 kg

Beställ produktinformation

Fyll i formuläret nedan om du veta mer om denna produkt.
Vi kontaktar dig inom kort!


© 2020 Alaté