Din varukorg är tom
Artikeln är tillagd i kundvagnen
Ditt meddelande skickades!

Absorberande orm för vätskor, olja, kemikalier, 4 liter, 20-pack

Absorberande orm för vätskor, olja, kemikalier, 4 liter, 20-pack
Absorberande orm för vätskor, olja, kemikalier, 4 liter, 20-pack Absorberande orm för vätskor, olja, kemikalier, 4 liter, 20-pack

Absorbent-orm, eller länsor som de också kallas, kan absorbera de flesta vätskor, vatten, olja, kylvätska och lösningsmedelsbaserade spill. Supersnabb-absorberande även på tunga vätskor, inget läckage. Produkterna läggs ut i förebyggande syfte runt maskinfundament i industrin, eller i samband med underhållsarbete, då risken är stor för olje- eller kemikaliespill.

  • Extremt hög uppsugningskapacitet
  • Kan även användas utomhus
  • Längd: 1200 mm
  • Diameter: 60 mm

 

absorbentens förmåga ikoner

 

 

Art.nr: 14-00002

Pris:

520,00 Kr

  • Beskrivning
  • Teknisk data
  • Kontakta oss om produkten

Absorbenten är perfekt för avgränsning och absorbtion av olja, bensin, syror, lut och andra aggressiva kemikalier. De kan kan i nödsituationer användas till läckageinvallning och till kontinuerlig upptagning av vätskor. De vattenavvisande ormarna kan lätt formas tack vare det töjbara höljet. Absorbentens innehåll består av polypropen som har en extremt hög uppsugningsförmåga. Du kan även använda ormarna utomhus.

Absorbenter är en sorts spillredskap för uppsugning av utspilld olja och/eller andra kemikalier. Absorbenterna tillverkas i polypropylenbaserade material som snabbt suger åt sig flera gånger sin egen vikt genom en absorptionsprocess, där vätskan på molekylär nivå transporteras på absorbentens fibrer istället för i dem.

Absorbent-orm som är designad för att absorberar alla vätskor från vatten till agressiva kemikalier. Produkten har högsta absorptions- och retentionskvalitet. Kan enkelt formas för anpassad absorption. 

Ytterskiktet består av slitstark dubbelsydd väv. Fri från metall- och plastdelar och fri från lösa delar. Absorbenten har en gul färg som en tydlig visuell indikation när produkten är utplacerad för bruk.

Produkten levereras i 20-pack där varje orm absorberar 4 liter (totalt 180 liter per paket).

 

 

Absorptionskapacitet (liter/förs.enhet)
 
Material
100% extremt sugande Polypropylen (CAS-nummer: 9003-07-0).
Dimension - Yttermått B x D x H (mm)

600 x 450 x 470mm

Vikt 
11 kg (paket innehållande 20st absorbent-ormar).
Totallängd (mm)
1200
Absorberingsförmåga
Extremt hög
Förpackningsenhet
Paketet innehåller 20 stycken absorbentormar

Beställ produktinformation

Fyll i formuläret nedan om du veta mer om denna produkt.
Vi kontaktar dig inom kort!


© 2018 Alaté AB