Din varukorg är tom

Stort utbud av prisvärda produkter med hög kvalitet

Vi säljer produkter för förvaring, hantering och märkning med fokus på kvalitet, funktion och lång varaktighet. Tanken är att göra det enkelt för dig att komplettera med nya varor allt eftersom ditt behov förändras. Praktisk funktion, enkel form, bra pris och kvalitet är viktigt för oss.

En annan grundide är att erbjuda dig varor med lång varaktighet. Det är därför sortimentet går i basfärgerna svart, vitt, grått, blått och natur. Det gäller för alla varor utom våra kemikalieskåp, de finns i starka färger. Tanken är att göra det så enkelt som möjligt för dig att komplettera med nya varor allt eftersom dina behov förändras. 

 

Smart förvaring ligger oss varmt om hjärtat

Vi har förvaringslösningar för allt från ritningar, tidningar och skisser till väderbeständiga boxar för att förvara sand och fiskeutrusning utomhus. De flesta produkterna finns i flera modeller och storlekar så att du ska kunna hitta det som passar de behov du har. Allt från inredningsföretag, tidnings, arkitekter och kommuner och skolor köper våra ritningsskåp, förvaringsboxar och brandsäkra kemikalieskåp.

Ritningsskåp

Märk dina verktyg, maskiner, smycken och bröd med din logotype!

Vill du märka dina produkter med din logotype, ditt företagsnamn eller ett serienummer - hör av dig till oss, vi har lång erfarenhet av märkning av allt från trä, läder och stål till smycken och bröd!

 

Stämpel - märk dina produkterGravyrpenna

 

Vi har brandsäkra produkter för miljöfarliga gaser, kemikalier och vätskor.

Varje timme utbryter en brand på en svensk arbetsplats och många av dem orsakas av att förvaringen av kemikalier, gaser och vätskor. Med våra brandsäkra och ventilerade kemikalieskåp, dragskåp, gasskåp och absorbenter säkerställer vi att dina produkter och den ånga de kan generera förvaras på ett brandsäkert sätt. Vi hjälper dig med ventilation och vilka produkter som passar dig och dina produkter bäst. Våra produkter finns hos bland annat hos stora och små tillverkande företag, myndigheter, sjukhus, laboratorier och skolor i Sverige, Norge och Finland.

 Brandsäkert kemikalieskåp

© 2018 Alaté AB