Tel. 0705650075| E-post. info@alate.se

Alaté - Möbler för kontor och industri

Vi inreder kontor och industri - vi hjälpa er att inreda er arbetsplats med de produkter som passar er profil och det ni vill stå för. Vi erbjuder ett brett sortiment av kontors- och konferensinredning men också produkter för en säker arbetsplats såsom brandsäkra kemikalie- och gasskåp. Ni kan själva shoppa produkter i vår webbshop eller kontakta oss för inredningshjälp och offert. Tillsammans kan vi skapa en profilstark arbetsplats!
 
 

Brandsäkra skåp till industri och verkstad

Våra brandsäkra skåp uppfyller alla gällande lagar och förordningar och är noggrann testade i testkammare. Vi har ett brett sortiment. Hör av dig till oss om du behöver hjälp så guidar vi dig till rätt produkt.
 
 

Kontorsinredning

Arbetsmiljön är viktig för arbetet och tillsammans med er kan vi skapa en inspirerande miljö att vistats i men också en miljö som visar vilka ni är och vad ni står för.  Vi ritar ert kontor i ett dataprogram som gör att vi kan visa er hur vi tänker oss att det kommer se ut. Och självklart tar vi gärna emot era synpunkter och ändrar gärna ritningarna tillsammans med er. Vi lyssnar på er och känner in er verksamhet, är lyhörda och nyfikna för att nå bästa resultat. Sortimentet är brett och vi har möbler som passar såväl kontor, konferens och utbildning som industri och laboratorier.
 
 

 Några av våra drygt 800 företagskunder

referenskunder

 

Vi hjälper dig gärna!

Vi på Alaté är nyfikna och vana att arbeta med olika typer av branscher. Allt från tillverkande företag, restauranger, hotell, medelstora företag, myndigheter och kommuner till små företag. Vi är lyhörda och hjälper er utifrån er och er verksamhet. Berätta era tankar och idéer för oss så hjälper vi till genom hela processen. Ni är också välkomna att boka ett möte med vår säljare som kan berätta mer om oss.

 

Flexi fåtölj ‹

Samarbeta med Alaté

Arbetar ni som återförsäljare och är intresserade av ett samarbete med oss så blir vi jätteglada. Hör av dig till oss och berätta mer om er och era behov!
 Förvaringsskåp

 

Beställ i vår webbshop eller kontakta oss för offert

I vår webbshop kan ni enkelt beställa våra standardprodukter men kontakta oss gärna om ni vill ha hjälp med specialanpassade produkter som bättre passar era behov.

 

Stol Wifi

 

 

Komplettera gärna med detaljer

Att sitta rätt är viktigt. Komplettera därför din arbetsplats med en bra, ergonomisk arbetsstol. Vi har stolar i olika priskategorier och modeller för att passa varje enskild individ. Och för att göra er arbetsplats komplett erbjuder vi ett brett sortiment av förvaring, ljudabsorbenter och belysning. Från den lilla skrivbordslampan till den stora i konferensrummet. Från den lilla enfärgade absorbenten till den större med tryck på. Hos oss kan ni också köpa mått anpassade mattor och gardiner för att få till den extra härliga känslan.
 

Familjeföretag med andra generationen Styffe

Alaté AB är ett familjeföretag som idag drivs av andra generationen Styffe. Vi startade 2006 då ett flertal företag hörde av sig och ville ha hjälp att hitta anpassningsbara produkter till sina verksamheter. Företaget har sitt ursprung i ett tidigare bolag med väsentligt längre historia. Hos oss hittar du en nyfiken, kreativ och sakkunnig partner. Vi älskar det vi gör och vill gärna hitta lösningar som passar er och er verksamhet. 
Kontakta oss så hjälper vi dig.

 

© 2020 Alaté