Din varukorg är tom

Vi inreder företagets alla rum och gillar att hitta lösningar som passar just din verksamhet

Alaté inreder företagets alla rum, vi hjälper företag med kontorsinredning, konferensmöbler, säker förvaring såsom  brandsäkra kemikalieskåp och gasskåp, och dokumentskåp. Vi är både en produktleverantör och shoppar enkelt våra produkter i vår webbshop. Vill du ha inredningsförslag och offert så hör av dig till oss så hjälper vi dig skapa en profilstark arbetsplats i de rum du önskar. Vi kundanpassar merparten av våra produkter utifrån dina behov, så kontakta oss så får du en offert eller beställ direkt i vår webbshop. Vi gillar att hitta kreativa lösningar som passar dig och din verksamhet både idag och imorgon.

Stol Flexi

 

Familjeföretag med generationer Styffe

Alaté AB är ett familjeföretag som drivs av andra generationen Styffe. Vi älskar det vi gör och vi vill gärna hitta lösningar som passar dig och din verksamhet.  Alaté startade 2006 då ett flertal företag hörde av sig och ville ha hjälp att hitta anpassningsbara produkter. Företaget har sitt ursprung i ett tidigare bolag med väsentligt längre historia. Hos oss möter du en nyfiken, kreativ och sakkunnig partner. Kontakta oss så hjälper vi dig. 

 

Vi inreder företagets alla rum

Vi hjälper dig gärna!

Vi på Alaté är nyfikna och vana att arbeta med allt från tillverkande företag, restauranger, hotell, medelstora företag, myndigheter och kommuner till små företag och privatpersoner. Vi utgår från dig och din verksamhet. Hör av dig med dina tankar och behov så hjälper vi dig genom hela processen. Du kan också boka möte med någon av våra säljare.

 

Flexi fåtölj ‹

Samarbeta med Alaté

Om du är återförsäljare och vill samarbeta med oss på Alaté så blir vill jätteglada. Hör av dig så berättar vi mer!

Förvaringsskåp

 

Beställ i vår webbshop eller kontakta oss för offert

I webbshopen kan du enkelt beställa det mesta av vårt bassortiment. Men vi hjälper dig gärna med specialanpassade produkter formade exakt efter dina behov. Tveka inte att kontakta oss vid specifika önskemål.

 

Stol Wifi

 

 

 

© 2017 Alaté AB